Fredag!

Publicerad 2015-01-30 11:31:17 i Angelica Jalonens inlägg,

Ja, nu var den efterlängtade fredagen här igen! 
Den här dagen bjuder på Jobb fram till 15.45, sedan ska både Lâse och cazzant longeras och tull sist blir det fredagsmys i soffan med Anton och mamma. Härlig dag! 
Har köpt ett ridhuskort så nu ska vi jobba oss ur den här svackan omedelbart bums! Har planerat en tur dit på torsdag mästare vecka, då står hoppning/markarbete på schemat om jag är själv, annars blir det ett dressyrpass. 
Vi är anmälda till en pay and jump den 14 februari. Senast tog vi oss vatten över huvudet och valde för höga höjder. Lâse har ju ingen erfarenhet av tävling  alls så den här gången gör vi det lätt för oss. Först värmer vi upp med en klass på 40 cm sedan tar vi två rundor på 50 cm varav Alexandra ska rida den ena. Då kan vi trava runt om det skulle behövas. 
Alexandra gör sin första start någonsin och är oerhört taggad och glad för den chansen. Hon Har inte ridit i mer än 1 och 1/2 år (tror den är det, kanske 2 år) och endast hemma hos oss på mina hästar så hon har utvecklats något helt otroligt. Jag skulle kalla henne en naturbegåvning 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela