När leker hästen och inte

Publicerad 2015-02-16 07:53:00 i Angelica Karlssons inlägg, Åsikter,

Jag satt i lugnan ro och kollade klipp på Youtube och trillade in på ett klipp med några tjejer och en ponny som bockade, eller ja studsade mer, inget bockande. Detta är dock inte det jag vill prata om eftersom jag inte vet hur under hur många ridpass/tidsperiod detta handlar om. Jag vill prata om slutet där tjejen står i hagen med denna häst och en till. Hon ska göra lite trick och berömmer den såklart men hästen går till attack och den fortsätter senare. 
 
Jag vet inte hur jag vill tolka detta men jag kan inte skratta åt det som dom gör under filmen och fler i kommentarerna. Hästen gör dock inte så mot en annan tjej som sedan är i hagen. Men jag känner att hästen har övertaget och vill inte att denna tjej ska vara i hagen och går därför till attack. Eller jag vet inte men det ser så otroligt farligt ut att jag blir rädd.. HUR kan man stå och skratta åt sånt eller inte se vad det är hästen säger?
A och O för mig är att kunna läsa hästen, vad den tycker och tänker. Jag baserar min hästhantering på att jag läser av Jane. Jag vet direkt när hon är spänd och därför får hon gå snett bakom mig om hon hoppar till då har jag ett spelrum att röra mig på. Tycker hon inte om något så undviker jag att göra detta med och det vet jag för att jag kan läsa henne. Nej jag blir fruktansvärt rädd när jag ser liknande klipp..
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela