Angelica Jalonen

Hej på er! Jag är 21 år och hästnörd ända ut i fingerspetsarna. Mina gymnasieår spenderade jag på uddetorpskolan i skara där jag utbildade mig till hästskötare. Där trivdes jag som fisken i vattnet. Jag lärde mig oerhört mycket nyttigheter vilket jag saknar mycket idag. Jag vill alltid utvecklas och lära mig mer! Jag har funderingar på att läsa vidare inom i princip vad som hellst som har med häst att göra. Jag är helt säker på att det är hästar jag vill ägna livet åt. Just nu jobbar jag som personlig assistent, ett yrke jag aldrig trodde jag skulle jobba med men som faktiskt passar mig bättre än jag trodde.
 
Stallet är min fristad. Där kopplar jag av och släpper alla måsten för en stund. Jag har två hästar. Ett Engelskt fullblod på 16 år och ett lettiskt halvblod på 8 år. Fullblodet njuter av livet som pensionär och myser runt i skogen med sina medryttare på veckodagarna. Halvblodet ska så fort transporten inte ses som ett monster få följa med på träningar och tävlingar i både hoppning och dressyr.
 
 
Här på bloggen kommer jag låta er följa mig i både med och motgångar för jag vägrar att bara visa upp en "perfekt fasad". Ärlighet varar alltid längst!