Angelica Karlsson

Jag är en tjej född 9 maj 1993. Jag har under min gymnasietid studerat media och sedan pluggat till ridlärare men kunder tyvärr inte gå klart utbildningen då mina knän gick sönder efter 4 månader i utbildningen. Då valde jag att studera till florist istället och ha hästarna vid sidan om.
Jag bor i lilla Mölltorp utanför Karlsborg i en tvåa med min sambo.
 
Jag har haft egen häst sedan jag var 6 år. Under åren som jag haft häst har jag gått på ridskola två år och sedan är jag så gott som självlärd efter att bara fått grunderna från tränare. Jag har i dag min ponny Calamity Jane kvar som jag haft sedan 2005. Jag vill gärna träna för att kunna tävla men än så länge kommer det bara ske för att det är kul på pay and jump/ride. 
 
Mina mål är att jag ska hitta en liten gård som jag och min sambo kan bo på tillsammans med en hund, en katt och två hästar, minst. Jag vill kunna ha en storhäst att tävla lite på och träna med och ha Jane som min egna trygga oas i skogen eller på banan.
 
När jag inte är i stallet så pluggar jag eller kollar på serie i soffan med min sambo. Jag älskar att shoppa men försöker att låta bli så gott som det går (väldigt svårt). Jag leker även med våran lilla kattunge SE*Torplyktans Sigge som är en Norsk Skogkatt.
 
 


Blogg.se

Lycka till med din nya blogg!URL: http://blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?